CSFF Blog Tour—the Edenstar Challenge

The answers to the following questions may be found at Edenstar Books and Games, the featured CSFF Blog Tour web site for September. But here’s the challenge. Go to the site, spend some time looking around, then come back and take the Rebecca LuElla Miller quiz to see how much detail you absorbed.

1. The founders of Edenstar are

a. Adam and Eve Eden
b. Sharon Hinck and Karen Hancock
c. Mona Star and her sister Betsy
d. Bill and Cheryl Bader

2. Edenstar has been in existence since

a. February, 2003
b. June, 2004
c. September, 2005
d. December, 2006

3. The founders of Edenstar started the site because

a. The wanted to see their names on the Internet.
b. They believed there were many others like them, who would love to read more Christian-themed science fiction and fantasy, if they just knew where to find it.
c. They thought they could make a quick buck.
d. They wanted to build a database for the SFF magazine they hope to start later this year.

4. Edenstar includes which sections?

a. books, games, for kids
b. books, videos, on-line magazines
c. books, poems, games
d. books, videos, puzzles

5. Author interviews posted on Edenstar include

a. Karen Hancock, Bryan Davis, Randall Ingermanson, and R. K. Mortenson
b. Wayne Thomas Batson, R. K. Mortenson, Rebecca LuElla Miller, and Laura Lond
c. Theodore Beale, Karen Hancock, Brian Reeves, and Laura Lond
d. Michael Warden, Randall Ingermanson, Karen Hancock, Bryan Davis

6. Authors whose works appear in the section for kids include

a. John White, Madeleine L’Engle, J. K. Rowlings, C. S. Lewis
b. J. R. R. Tolkien, Gilbert Morris, Sigmund Brouwer, George MacDonald
c. R. K. Mortenson, Bryan Davis, Wayne Thomas Batson, Robin Parrish
d. C. S. Lewis, J. R. R. Tolkien, Gilbert Morris, Old MacDonald

7. New items include the following titles

a. Landon Snow and the Island of Arcanum, The Final Storm, The Door Within, Return to Efrathah
b. Relentless, Waking Lazarus, Landon Snow and the Auctor’s Riddle, The Final Storm
c. Landon Snow and the Island of Arcanum, The Eye of the Oracle, The Secrets of Serised
d. Landon Snow and the Island of Arcanum, The Final Storm, Relentless, Waking Lazarus

8. The games featured at Edenstar would best be categorized as

a. board games
b. computer games
c. card games
d. a mixture of types

9. Edenstar’s listing of books include

a. both non-fiction and fiction
b. fiction, including manga
c. fantasy fiction only
d. Narnia publications only

10. In the video section, Edenstar includes listings of

a. there is no video section
b. fiction and non-fiction DVDs
c. current books that should be converted into movies
d. biographies only

Answers posted at the end. Be sure to let me know in a comment how you did.

After which, take a few moments more and make the rounds of the other CSFF bloggers involved in the Edenstar tour:

Jim Black
Jackie Castle
Valerie Comer
Bryan Davis
Beth Goddard
Leathel Grody
Karen Hancock
Elliot Hanowski
Katie Hart
Sherrie Hibbs
Sharon Hinck
Jason Joyner
Tina Kulesa
Kevin Lucia
Rachel Marks
Shannon McNear
Rebecca LuElla Miller
Cheryl Russel
Mirtika Schultz
Stuart Stockton
Steve Trower
Speculative Faith

Answers
1. d; 2. a; 3. b; 4. a; 5. c; 6. b; 7. d; 8. d; 9. a; 10. b

Published in: on September 19, 2006 at 5:00 am  Comments (8)  

8 Comments

  1. I was hoping that Return to Efrathah was one of them ;D.

    Hope you have a great day!

    Like

  2. Hey, Chris, thanks! You know how I would have love it if that were true! 😉

    So (gentle nudge) when are you going to take the leap and join the tour? I checked out your blog. Very nice!

    Becky

    Like

  3. Sharon Hinck and Karen Hancock.
    Hey, that gets my vote.
    Hee hee!

    Like

  4. Oh man! First homework, now a quiz! I can’t believe I have to study to come to Becky’s blog (yet I still keep coming 😉 )

    Like

  5. Hahaha—sorry, Jason. My teaching days are still showing. 😀

    Heh heh heh. I couldn’t resist getting you involved, Sharon. Throwing in crazy answers was the fun of making up the questions! 😉

    Becky

    Like

  6. Oh, and Jason, shouldn’t there have been an arrrgh, ye land lubbers thrown in there? 😛

    Becky

    Like

  7. I would love to join your tour. I feel very happy to help! Let me know–Chris

    Like

  8. Oh, and if you get a chance, say hi to Alice Loweecy for me. She’s nominated in the Christian Thriller Catagory–Hope you have internet in Dallas! Praying for you guys!

    Chris

    Like


Comments are closed.

%d bloggers like this: